Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на табло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на табло

Колеги малко тъп вапрос ама аз и не си разбирам много...кажете ми може ли да си смеян таблото защото аз съм със старото и да си сложа новото....има ли кабелите за датчиците на масло и другите неща които ги има новото табло.....Обшо взето ще ми варши ли работа???
    Мерси колеги!!!!

Колега, твоето табло не е "старото", а си е таблото, което се слага на 1.7 TS 8v двигателя. И аз не знам защо, но за тези версии не се предлагат датчици за налягането и температурата на маслото. А що се отнася до това, дали имаш нужното окабеляване - мисля, че нямаш такова, защото ги няма и самите датчици. Е, естествено, че може и да греша в разсъжденията си, но нека се изкаже някой по-добре запознат по темата!
    Аз също имам интерес към този проблем, но на този етап мислех да си закача допълнителни уреди към "А" колоната на купето откъм шофьорската страна.
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Аз мисля че има опоменатите датчици за маслото защото си спомням питах за един такъв докато ми преглеждаха колата и ми казаха че е датчик за масло но тогава не се цетих да го питам,но както каза ти нека да се изкаже някои по информиран че ние може да си предполагаме доста

Comment

Първоначално публикувано от alfa155-1.7TS
        Аз мисля че има опоменатите датчици за маслото защото си спомням питах за един такъв докато ми преглеждаха колата и ми казаха че е датчик за масло но тогава не се цетих да го питам,но както каза ти нека да се изкаже някои по информиран че ние може да си предполагаме доста
        Вероятно е датчика ти за лампата на маслото.
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Би трябвало да имаш окабеляване!!!!.....италианците слагат независимо, дали е базов или с екстри окабеляване за всичко....например при мен има изведени кабели за тернометър в огледалото, а нямам такъв...зашото сам вез клима.....също така и за нивото на маслото...което се среща при други мотори.....според мен трябва да има!
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Дори и да няма датчик какъв е проблема да сложиш ако има окабеляване
            Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
            Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
            Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Aми някой сменял ли е крушки на копчетата за парното,икак става.

Comment

колега направи ли трансплантацията с таблото ? и функционират ли допълнителните уреди на таблото? аз също мисля да сменям моето и затова питам.
                Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
                Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
                Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex

Comment

колеги само да спомена че имам едно табло някой ако е заинтересуван 0897873370 сега ще я пусна обявата и в раздел продава ма видях че тук се обаждате за такива истории та рекох да ви спомена
                  sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                  Suzuki GSXR 750 W настоящ
                  Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Working...
                  X